Långa dagar!

Hej! Dagarna löper på med träning, lite jobb och familj. Brukar börja dagarna med att klockan ringer 3.45 för att så fort som möjligt åka iväg till golfhallen. Hemåt bär det av runt 8.30. Sen intas frukost nummer två följt av gymträning. Efter lunch kan det bli lite jobb. Lägger mycket av träningen så tidigt på morgonen det går just för att få mer tid till familjen.

I svingen jobbar jag just nu på att räta ut min vänsterarm i nersvingen, få ner skaftet lite flackare i nersvingen och mer vinkel på handlederna. Flyter på fint. Märks så tydligt att ju mer man tränar desto bättre blir man, inga konstigheter. Hålla sig till en grej eller ett par saker en längre tid skapar ett nytt mönster.

Två svingar från idag.

Gymträningen går otroligt bra den med. Blir starkare nästan varje pass. Dessvärre är min kondition släpande. Väljer att prioritera bort den träningen om det blir tight med tid. Men det är bara en dålig ursäkt för att jag tycker att det är tråkigt. Gäller att jag bestämmer mig för att börja springa. En dag i veckan räcker gott!

Om ni missat ljusshowen i Karlstad på kvällarna kan jag rekommendera den. Rätt häftig! Vid statsteatern hittar du den.

Familjehäng nu!

/Robin

Ett svar till “Långa dagar!

  1. Bra jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s