Säsongen känns en bit bort fortfarande

Hallå där! Snön försvinner sakta med säkert överallt. Men det är fortfarande lite kyligt.. Hörde att Sommarro kanske öppnar till helgen vare sig banan är bra eller inte. Sånt gillar vi. Segt att bara stå o veva på rangen, vill spela också! Karlstad har nog ett tag kvar innan snön försvinner i skogspartierna. Men med lite bra väder nu kanske det ordnar upp sig snabbt!

Mina slag ser bra bättre och bättre ut. Lite stökigt att jag missar höger hela tiden när jag missar. Iofs bra att det är på samma sida hela tiden, men gillar inte att missa med en skruv som skruvar sig över mållinjen. Vill slå rakt, spikrakt helst! Men mycket har tenderat till en Pull-fade. Startar vänster och skruvar sig tillbaka till målet. Men det handlar bara om någon meter så man skulle kunna säga att den är rak. Draw är svårt så det kommer jag undvika sen när det drar igång, kan om jag måste.

Nästa vecka åker jag till Spanien. Fredrik Gustavsson och jag från Karlstad Gk åker tillsammans med några stockholmare i förbundets regi till Arcos. En grym träningsanläggning som verkligen gör en bättre. Har varit där två ggr förut. Bra bollar på övningsfältet, bra bana och i regel bra greener. Längtar dit!

20130409-080608.jpg Svingen ser bättre ut också. Som jag skrev i ett tidigare inlägg att den ändrar sig i en annan miljö är fortfarande jättekonstigt, men nu är den som jag har tränat på hela vintern, gött mos!! Nästan helt snöfritt på Karlstad Gk’s range dessutom. Åk dit o slå vet jag! Den är öppen!

Träning idag. Svingträning och fysträning! Blir massa drives för att få bort högersläppet.

/Robin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s