Packat o klart!

Tjena! Spelade Sommarro igår. Spelet var överkomligt. 24 hål spelades med mycket bra slag och väldigt få plumpar. Ser det som positivt. Jag har egentligen inga slag som bara ”försvinner” åt något håll. Dvs att bollen hamnar inte skitsnett någonstans. Nya träklubborna fungerar fint. Skaften känns lite mjuka, men ändå sköna! Har inte riktigt hittat inställningarna som passar mig bäst. Man kan vrida skaftet, flytta skruvar osv för att skapa den bollbana man vill utifrån sin egen sving. Klockrent!

image

Gymmade idag. Benen gav vika efter min AMRAP (as many rounds as possible) 12 min. 3 chins, 5 back squat (50 kg) och en bålövning där jag sitter på en bänk och för benen in och ut från kroppen. Blir bra intensitet när det ska köras så mycket jag orkar på tid! 11 varv + 3 chins blev det. Inte så pissigt!

image

Golfare därute, kan detta vara något eller är det hokus pokus? Armband som ska göra någon form av nytta..

image

Firade söndagen med en monster.

image

Packat och klart. Imorgon åker jag och Fredrik Gustavsson ner till Lund för att bo och träna loss. Ska bli gött att förbereda mig för tävling. Mycket spel innan tourdebuten för året går av stapeln. En minitourtävling är inplanerad på fredag på Abbekås. Bra att känna på en tävling innan!

Natta nu!

/Robin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s